ERBJUDANDEN & AKTIVITETER SOMMAR

IMG_39691_red.jpg

Sköna vandringsdagar

Kom till oss och var ledig ett par sköna dagar med lagom mycket av allt: lättsam vandring i vår härliga natur, lunchpaket , långa frukostar och middagar med underbar utsikt mot Kallsjön och Åreskutan. Andas frisk luft och njut av lugnet här i Kallbygden.

Vill du gå upp till Suljätten eller till Bergsjögrottorna eller ta en tur upp mot Åreskutans topp?

Skog

Skogsbad

Skogsbad kommer ursprungligen från Japan där det heter Shinrin Yoku och uppkom i början av 1980-talet då naturkontakt saknades som återhämtning bland de hårt arbetande människorna som fick allt sämre hälsa. 

Skogsbad handlar om att utnyttja naturens reducerande effekter på stress.


Följ med oss in i skogen…

 

AHdag.png

Romantiskt paket

Tid med varandra i vacker och fridfull miljö. Njut av en trerätters meny i vår restaurang med en fantastisk utsikt över Kallsjön och Åreskutan. Promenera och umgås med varandra, koppla av i trivsamma och fina rum. Vila i ” Elite exklusive” sköna sängar och njut av vyn över Kallsjön.Vid ankomst väntar mousserande vin (piccoloflaska), fruktfat, handgjorda praliner.

yoga.jpg

Mindfulness & Yoga

Vandring med mindfulness och yoga  - Åreskutan och Suljätten

Medveten närvaro kan översättas till det engelska ordet Mindfulness. Många har dagligen börjat att praktisera Mindfulness för att genom varje situation i vardagen iaktta sina tankar. Tankar som oftast inte är förankrade i vad som verkligen sker just här och NU!

Hotel Kallgården

Kallgården 10 | 837 93 Järpen, Sweden

+46 (0)647-412 00

© 2020  Hotel Kallgården Since 1929

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Följ oss här: