top of page

ERBJUDANDEN & AKTIVITETER HÖST

IMG_39581_sommarlunch.jpg

Hösterbjudande

Unna dig en minisemester här i vackra Kall!

Vandra, cykla, fiska eller njut av att bara vara. Kanske gör du en utflykt till Kolåsen, Suljätten, Åre, Tännforsen, Ristafallet, Storlien…. Fråga oss om tips!

Väl hemkommen efter dagens strapats kan du ta det lugnt, sitta på vår stora terrass och njuta av den magnifika utsikten över Kallsjön och Åreskutan. Kanske med middagstallriken framför dig.

AHdag.png

Romantiskt paket

Tid med varandra i vacker och fridfull miljö. Njut av en trerätters meny i vår restaurang med en fantastisk utsikt över Kallsjön och Åreskutan. Promenera och umgås med varandra, koppla av i trivsamma och fina rum. Vila i ” Elite exklusive” sköna sängar och njut av vyn över Kallsjön.Vid ankomst väntar mousserande vin (piccoloflaska), fruktfat, handgjorda praliner.

IMG_2066-1024x768.jpg

Retreat med yoga och vandring

Det blir några härliga och påfyllande dagar med Yoga & Vandring när höstfärgerna sprakar och det kanske är som allra vackrast i fjällen.

Vi gör yoga och ett par längre vandringar tillsammans. Möjlighet till kortare turer finns för den som vill ta det lite lugnare.

Vi har bokat in en Kombucha-provning och en av kvällarna blir det Shamansk trummeditation. Du behöver inte ha gjort yoga tidigare för att kunna delta.

bottom of page