top of page
cecilia_crop.jpg
yogamat.jpg

Yogapaketet

Vandring med mindfulness och yoga  - Åreskutan och Suljätten

 

Medveten närvaro kan översättas till det engelska ordet Mindfulness. Många har dagligen börjat att praktisera Mindfulness för att genom varje situation i vardagen iaktta sina tankar. Tankar som oftast inte är förankrade i vad som verkligen sker just här och NU! Hör du vinden, fåglarna, ljuden runt om? Känner du att kroppen kommunicerar med dig eller är tankarna om den invanda och gamla?

 

Vilka positiva hälsoeffekter det har är väldokumenterat. Stillhet betyder att tankarna om dig och andra ändras, och kanske att du helt slutar att döma din omgivning och dig själv. Det krävs daglig övning och med hjälp av guidad meditation eller privata lektioner med mig, så blir det lättare för dig, att praktisera allt du lärt dig, själv i framtiden.  Att få vara med om denna kurs på just här i vackra Kall och vårt ombonade, fina hotell, ger dig även en härlig naturupplevelse.

 

Under dessa dagar vandrar vi första dagen på norra sidan av Åreskutan 1420 meter över havet i lätt terräng.  Väl där så stretchar vi och gör ett mindfulnessyoga pass.

 

Andra dagen börjar vi med ett yogapass och äter en fantastisk, hälsosam och yogisk frukost. Efter frukosten åker vi bil en bit upp mot västjämtska fjällvärden och vandrar upp på Suljättens topp. Där uppe på den magiska toppen njuter vi av vyn mot Skäckerfjällen och andra delar av Jämtländska fjällvärlden och äter en medhavd lunch ute i det fria. Dagens aktivitet kronas av en avslappnande bad i bastun och en välsmakande  middag i restaurangen.

 

Att få vara med om denna kurs på just här - i vackra, lugna miljön i Kall och vårt mysiga,  romantiska hotell - ger dig även en härlig naturupplevelse och skön atmosfär att vistas i.

Ring 0647- 412 00 

Kontakta oss för din bokning!

DATUM: 3-6 september 2020​ 

PRISER: 4 310 kr / pers del i dubbelrum, 4 900/ pers i enkelrum.

I priset ingår helpension, guide 2 dagar, fri tillgång till bastu.

 

Tillkommer: Måltidsdryck

Transfer till och från hotellet samt till aktiviteterna om du inte kör egen bil.

 

Passa på att komma till hotellet några dagar innan eller stanna några dagar efter helgen. Extradygn: 895 kr/ natt i enkelrum, 698 kr/ pers/ natt del i dubbelrum ink frukost

 

Min antal 6 pers, max antal 16 pers

 

Medtag egen yogautrustning: Matta, 2 filtar. Om du saknar utrustning finns det möjlighet att låna och hämta efter överenskommelse med Cecilia. Egen termos med namn lämnas in i reception/kök kvällen innan.

Boka via tel 0647-412 00 eller info@hotelkallgarden.com

bottom of page