Hotel Kallgården

Kallgården 10 | 837 93 Järpen, Sweden

+46 (0)647-412 00

info@hotelkallgarden.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Följ oss här:

© 2019  Hotel Kallgården Since 1929

ERBJUDANDEN & AKTIVITETER

Skog

Skogsbad kommer ursprungligen från Japan där det heter Shinrin Yoku och uppkom i början av 1980-talet då naturkontakt saknades som återhämtning bland de hårt arbetande människorna som fick allt sämre hälsa. 

Skogsbad handlar om att utnyttja naturens reducerande effekter på stress.

 

Följ med oss in i skogen…

 

Skogsbad

AHdag.png

Tid med varandra i vacker och fridfull miljö. Njut av en trerätters meny i vår restaurang med en fantastisk utsikt över Kallsjön och Åreskutan. Promenera och umgås med varandra, koppla av i trivsamma och fina rum. Vila i ” Elite exklusive” sköna sängar och njut av vyn över Kallsjön.Vid ankomst väntar mousserande vin (piccoloflaska), fruktfat, handgjorda praliner.

Romantisk weekend

Ski Road

För er som planerar en skidsemester eller ett träningsläger har Hotel Kallgården tagit fram ett paket som ger er allt ni behöver och mer därtill.
Service i toppklass gör att ni kan fokusera på skidåkningen och naturupplevelsen som skapas av en fantastisk blandning av fjäll, sjöar, skogar och vildmark. 

 

Längdskidåkning

Män jakt med hundar

Nu har det varit premiär för ripjakten och höstfjället väntar på dig. Familjeägda Hotel Kallgården erbjuder förstklassigt boende och matupplevelser och ger dig bästa förutsättningar för en lyckad jaktdag. 

Vakna upp utvilad i din sköna säng och njut av en god och energirik frukost. Den svenska naturen när den är som bäst väntar precis utanför

 

Jaktsäsong

Affärsmöte

Hotel Kallgården tar emot mötesgrupper på upp till 50 personer för dagkonferens och 32 för övernattning. Här blir ni inte distraherade av storstadsbrus utan kan fokusera på ert möte, teambuilding eller kick off. Kombinera ert möte med någon av Kallgårdens kringaktiviteter som fokuserar på naturupplevelser. Hotel Kallgården är en plats för effektiva möten, avkoppling och reflektion. 

Konferens & Kick Off