Hotel Kallgården

Kallgården 10 | 837 93 Järpen, Sweden

+46 (0)647-412 00

info@hotelkallgarden.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Följ oss här:

© 2019  Hotel Kallgården Since 1929

ERBJUDANDEN & AKTIVITETER

Skog

Skogsbad

Skogsbad kommer ursprungligen från Japan där det heter Shinrin Yoku och uppkom i början av 1980-talet då naturkontakt saknades som återhämtning bland de hårt arbetande människorna som fick allt sämre hälsa. 

Skogsbad handlar om att utnyttja naturens reducerande effekter på stress.

 

Följ med oss in i skogen…

 

AHdag.png

Romantisk weekend

Tid med varandra i vacker och fridfull miljö. Njut av en trerätters meny i vår restaurang med en fantastisk utsikt över Kallsjön och Åreskutan. Promenera och umgås med varandra, koppla av i trivsamma och fina rum. Vila i ” Elite exklusive” sköna sängar och njut av vyn över Kallsjön.Vid ankomst väntar mousserande vin (piccoloflaska), fruktfat, handgjorda praliner.

Ski Road

Längdskidåkning

För er som planerar en skidsemester eller ett träningsläger har Hotel Kallgården tagit fram ett paket som ger er allt ni behöver och mer därtill.
Service i toppklass gör att ni kan fokusera på skidåkningen och naturupplevelsen som skapas av en fantastisk blandning av fjäll, sjöar, skogar och vildmark. 

 

Män jakt med hundar

Jaktsäsong

Nu har det varit premiär för ripjakten och höstfjället väntar på dig. Familjeägda Hotel Kallgården erbjuder förstklassigt boende och matupplevelser och ger dig bästa förutsättningar för en lyckad jaktdag. 

Vakna upp utvilad i din sköna säng och njut av en god och energirik frukost. Den svenska naturen när den är som bäst väntar precis utanför

 

Affärsmöte

Konferens & Kick Off

Hotel Kallgården tar emot mötesgrupper på upp till 50 personer för dagkonferens och 32 för övernattning. Här blir ni inte distraherade av storstadsbrus utan kan fokusera på ert möte, teambuilding eller kick off. Kombinera ert möte med någon av Kallgårdens kringaktiviteter som fokuserar på naturupplevelser. Hotel Kallgården är en plats för effektiva möten, avkoppling och reflektion. 

Ja Event skotertur.jpg

Skoterhelg i Kall

Välkommen att uppleva fjällen från skotern! Denna helg är för er som vill njuta av skoterturerna i för ett er anpassat tempo. Vi startar direkt från hotellet och åker efter lederna som slingrar sig i varierande terräng upp mot Skäckerfjällen nära norska gränsen. Väl åter på hotellet väntar den tallbarsdoftande bastun på er som vill och kvällarna förgylls med middag i vår restaurang.