top of page

Hotellet

Hotellet ligger mitt i byn Kall med närhet till fin och storslagen natur.

Hos oss kan du finna lugnet och njuta av en skön avkopplande vistelse. Fyll dagarna med promenader, vandra upp till Suljättens topp eller ta en fisketur uppe vid Häggsjön. Eller njut av att bara vara. Hitta bästa platsen med den fina utsikten mot Kallsjön och Åreskutan uppe på vår stora balkong. Här har vi sittgrupper med rekommenderad avstånd till varandra.

hotell_crop2-2.jpg
Kallgarden_Rum_13_1780.jpg

Våra rum

Samtliga hotellrum är unikt inredda med nya sköna sängar. Vi har totalt 32 sängplatser fördelat i 6 enkelrum och 12 dubbelrum. Alla rum har egen dusch/wc. Du kan välja rum med utsikt mot sjön eller mot gården. Hela hotellet är rökfritt. Extrasängar och barnsängar finns att tillgå. Vill du ta med dig din hund? Ring eller maila oss innan du bokar, så kan vi säkerställa att någon av våra ”hundrum” är ledigt.

Vill du hyra allt?

Vill ni ha semester med era nära och kära där ni också har massor av frisk luft , rent vatten och lokala produkter från de Jämtländska gårdarna.

Välkommen att hyra hela hotellet utan andra gäster.

Samla släkt och vänner för att fira en högtid, arrangera ett bröllop eller bara umgås under trevliga former. Vi har 32 bäddar på hotellet.

Välkomman att ringa eller maila oss för offert:

 

Telefon: 0647-41200

info@hotelkallgarden.com

Kallgarden_matsal_2125.jpg
bottom of page