top of page

Om oss på Kallgården

Vi satt i soffan hemma på vår gård i Roslagen när vi snubblade över en annons i tidningen med frågan ”Vill du driva fjällhotell?” vi tittade på varandra och kände att, ja visst vill vi det! Det var en helt ny tanke för oss men det var något som kändes rätt.

När man åker till Kall passerar man en speciell plats där utsikten öppnar sig mot sjön och bergen. När vi besökte Kall första gången så stannade vi bilen på just den där platsen och visste att här måste vi vara! Allt gick vår väg och genom ett gott samarbete med Anders och Dolores som äger hotellet så startade vi upp verksamheten i januari 2022.

Tobias har tidigare utbildat sig och arbetat inom hotell, konferens och turism. Therese är socionom och arbetade tidigare med socialt arbete i Norrtälje. Båda har vi ett stort intresse för naturen och har genom livet hittat olika platser och sätt att leva som tillåtit oss att leva i nära relation till den magi som naturen kan erbjuda. Roslagens skärgård och båtliv har varit en stor del av vårat liv. Fjällvärlden är relativt ny för oss och vi fortsätter att förundras över dess skönhet och de äventyr som fjällmiljön erbjuder. 

Kall har blivit vår plats i livet och här bor vi med barn, hund och höns. 

/ Therese och Tobias Wester

bottom of page