top of page

Året om i Kallbygden

Vintern

Kall erbjuder längdskidåkning i elbelysta skidspår, skotersafari, snöskovandring, vinterfiske, företag som erbjuder bilkörning i olika former på våra frusna sjöar. Skidåkning i Åre, ca 35 min bort. Närmare har vi Huså skidbacke, en av Sveriges bästa offpiståkning. Fjällridning på islandshästar eller haflingerhästar. Vi har även ett mysigt badhus med gångavstånd från hotellet Kallgården. 

Sommaren

Kall erbjuder äventyr även på sommaren både för dig som söker lugnet i naturen och för dig som gillar aktiviteter.
Exempel på saker att göra är vandring, ridning, jakt och fiske etc. Utflyktsmål rekommenderar vi Fröå gruva, en tur med ångbåten Sophia runt Kallsjön där du kan njuta av fjällvärlden.

För barn

Bada i badhuset som ligger på gångavstånd från hotellet. Ridning, målarskola och sagostund med kostnären Rolf Kjellberg. På vinter kan barnen åka pulka bredvid hotellet, längdskidor eller fjälltur med familjen, fjällridning, skidor i Åre eller i Huså. 

För hundägare

Vi erbjuder rum där du mot ett djurtillägg gärna får ha med dig din hund. Säg bara till när du bokar. Hos oss kan du till och med sitta framför vår öppna brasa och ta en mysfika med din hund om du vill.

Kontakta oss på telefon +46 (0)647 412 00 eller maila oss på info@hotelkallgarden.com för mer information.

bottom of page