top of page
Vad ska du göra i vinter?

Kom till oss på Hotel Kallgården som ligger i vackra fjällbyn Kall med panoramautsikt över Kallsjön och Åreskutans norra sida.

Vi är ett litet charmigt genuint hotell med lång historia bakåt ”Anno 1929” och vill nu hitta dig/er som vill vara med oss här på Hotel Kallgården och skapa historien framåt!

 

Vi söker dig/er som har erfarenhet av att jobba inom hotell och restaurang och som vill utvecklas tillsammans med oss.

Vi söker en kock som vill bygga upp ett kreativt och spännande kök, här har ni möjligheten att själv kunna skapa fritt och göra Hotel Kallgårdens kök till ett av de bästa i fjällvärlden. Du är intresserad av de jämtländska råvarorna, den svenska husmanskosten och även att blanda in influenser från övriga världen.

 

Du är ansvarstagande, nyfiken och alert´ och kan planera menyer, inköp, köksekonomi och ser dig i ditt jobb med stor passion och stolthet. Du har alla möjligheter till att vidareutveckla dig här och vara kreativ.

 

Vi söker också personal till restaurang, reception och städ och som är riktigt intresserade av sitt yrke, har erfarenhet, kan jobba självständigt och ta eget ansvar. Du sätter gästen främst och vara med oss i vår tanke om en hög servicenivå. Du har god social kompetens och ett genuint intresse för människor. Du talar svenska flytande och behärskar engelska i både tal och skrift.
Vi vill att ni som arbetar i kök och matsal har ett brinnande intresse för mat och vin i kombination.
Är du sommelier så är det förstås positivt.
Lätt för att samarbeta och skapa en teamkänsla med dina arbetskamrater är viktigt.

På fritiden så tycker du om natur och friluftsliv och du trivs i en liten lugn och charmig by.
Vi vill att du har körkort.

 

Personalboende finns i stuga eller lägenhet.
Skulle du trivas med oss och vi med dig, så diskuterar vi gärna en tillsvidare anställning – vilket innebär att du är med och planerar kommande aktiviteter tillsammans med oss.

 

Känner du att något av jobben vi erbjuder skulle kunna vara ditt? Skicka din ansökan till dolores.sjodin@hotelkallgarden.com, berätta vem du är och vilket av jobben du är intresserad av.

För övrig information ring 070-5876975

 

Vi ser fram emot din ansökan.

 

Dolores & Anders

bottom of page